Ylimääräinen yhdistyksen kokous on maanantaina 25.2. klo 12.00 Kiinteistöliitossa, Annankatu 24, 00100 Helsinki. Syyskokouksessa 27.11.2018 kaikki hallituspaikat eivät täyttyneet. Jälkikäteen nyt myös tullut muitakin esteitä osallistua hallitukseen 2019.

Tarjolla on nyt yhteensä vähintään kymmenen hallituksen varsinaisten jäsenien ja varajäsenien paikkaa. Myös puheenjohtaja ja yksi varapuheenjohtaja valitaan yhdistyksen kokouksessa.

Puheenjohtajistoon tulee yhteensä 4 henkilöä. Hallitukseen varsinaisia 19, varajäseniä myös 19 henkilöä. Toimintaperinteenämme 20 vuotta on ollut, että eri lohkoista on ollut tasapainoinen edustus: keskusjärjestöt, kauppa, elinkeinoelämän edustus, kiinteistöt, kaupungit, konsultit ja kaupunkiyhdistykset.

Tervetuloa kokoukseen!