Nyt lokakuussa 7.10.- EKK:n perinteinen syysopintomatka (3 päivää) kohteena keskustauudistukset Rotterdam-Amsterdam-Delft.

Sitovat ilmoittautumiset 31.5. mennessä kaija.tervala@kaupunkikeskustat.fi  Toteutumisehtona vähintään 20 henkilöä (max 35 henkilöä).

OK-Matkat Oy matkajärjestelyt. Paikkoja rajoitetusti. Toimi heti.

Torstaina 7.10. Finnairilla kello 8.10 kohti Amsterdamia

Lauantaina paluu 9.10. Finnairilla kello 22.10 takaisin Helsingissä

Majoitus keskustahotellissa Savoy Rotterdam ****, majoitus 1 hh

Hinta 945 euroa / henkilö

Ohjelmarunkoa: Pääopastukset suomeksi, tutustuminen ensin kanavaristeillen jokilaivalla voileipä- ja juomatarjoiluineen (90 min) Amsterdamin keskustaan: kaupunki oli 1600-luvulla Euroopan kukoistavin kaupunki ja historiassa TOP 10:ssä,

linja-autokuljetus 70 min. Rotterdam: Kop van Zuidin -alue ”Manhattan on the Maas” pilvenpiirtäjineen, Järkäle by Rem Koolhas (h = 150 m), kaupunkikiertoajelu, majoittuminen, Hoogkwartiet-alue, Oostplein-aukio, Hoogstraat-ostoskatu.

Perjantai: 9.00 kävellen keskustauudistuksiin, Het Industrie Gebouw -mixed use (opastus englanniksi), ”Luchtsingel” -konseptitalo, Hofplein-asema-alueen elävöittäminen, uusi design-kävelysilta, uusi Central Station -keskusrautatieasema, maailman suurin LED-taulu johon visualisoitu Rotterdamin satama-alueet, vaikuttava Markthall-kauppahalli, ”Kuutiotalot” (mahdollisuus tutustua asuntoon), katetun torin kaupat, kahvilta, ravintolat joissa lounastamme omatoimisesti kello 13.

Iltapäivällä noin kello 15 mahdollisuus tutustua Rotterdamin suomalaisen ”Finse huis” merimieskirkon toimintaan.

Lauantai: huoneiden luovutus kello 12 jolloin linja-autokuljetus 30 minuuttia kohti Delftiä. Tutustuminen vanhaan rautatieasemaan vuodelta 1885, jonka vieressä vuonna 2015 avattu uusi rautatieasema. Delft sai kaupunkioikeudet jo vuonna 1246. Tutustuminen idylliseen ja kauniiseen keskustaan. Nieuwe Kerk -maanalaisessa holvissa kuninkaallisten viimeinen leposija. 1500-luvulla kopioitiin Itä-Intian kauppakomppanian tuomaa sinivalkoista posliinia. Omatoimista tutustumista Delftin keskustaan lounaineen. Hampshire- hotellilta kello 16.30 kohti lentokenttää. Paluulento lähtee kello 18.50.

Sitovat ilmoittautumiset 31.5. mennessä kaija.tervala@kaupunkikeskustat.fi