Kaupunkikeskustayhdistysten toiminnanjohtajat kokoontuivat Tampereelle 8.-9.9.2021.

Katja Kolehmainen, Tilla Martikainen, Sari Hagemeier, Heli Järvelä, Pipsa Wirtanen, Krista Östman, Kati Klaavuniemi, Mari Antikainen, Niina Härkönen, Johanna Ruotsi, Mervi Narinen, Mervi Leinonen, Nina Pesonen ja Riikka Töytäri.

Tilaisuus alkoi upealla illallisella esittelyineen, aamulla kokoonnuttiin Marriot-hotellin aulassa, sitten huristettiin Ratikalla pääte(taide)pysäkille, käveltiin keskustan läpi tutustuen eri keskustahankkeisiin, piipahdettiin Kansainvälisillä Suurmarkkinoilla ja saatiin perusteellinen Rami Leinosen esittely Keskustorin hienosta kesäkeitaasta (avoinna vielä 19.9.).  Lounastettiin heimoittain kauppakeskus Ratinassa. Lopuksi käytiin läpi yhteisiä projekteja mm. kokemuksia uusista keskustojen etukorttisovelluksista. Toiminnanjohtaja Riikka Töytäri / Tampere Tunnetuksi ry (per. 1965) vastasi tilaisuuden erinomaisista järjestelyistä.

Categories: Ajankohtaista