Oopperalaulaja ja laulava posetiivari Matti Pasanen kertoo, että Teatteri Vantaa täyttää jo 35 vuotta. Nyt Tikkurilan keskustaan on avautunut uudet upeat teatteritilat. On kaupunkisuunnittelua parhaimmillaan. Vanhaan keskustan tehdaskiinteistöön syntyi ihana Silkkisali, jossa on yhteensä 190 istumapaikkaa.

Kansallisteatterin Willensaunasta on tuotu 150 kunnostettua istuinta. Kansallisteatterin näyttelijät kertoivat, että istuimiin liittyy valtavasti muistoja ja tarinoita. Pintoihin jätettiinkin siksi alkuperäistä teatteripölyä.

Pasanen on ollut avaamassa valtakunnallisia kävelykatuviikonloppuja ympäri Suomesa aina toukokuussa. Jo vuodesta 2006, jolloin Suomen vanhin kävelykatu Tammisaaressa täytti 50 vuotta. Posetiivi sopii loistavasti kävelykaduilla. Ensi toukokuussa posetiivi soi Kuopiossa?

Kuuntele Matti Pasasen podcasta oheisesta linkistä.

Categories: Citycast