Vekara-Varkaus on vuoden 2021 keskustateko

Yhteisöllisyyden voimannäyte. Värittää kaupunkikuvan kolmesti vuodessa: Festivaaliviikko on kesäkuussa, Syys-Vekara syyslomalla ja Talvi-Vekara hiihtolomalla.
Tuottamiseen osallistuvat kymmenet alueen yritykset ja yhdistykset.
Turbona Warkauden kaupunkikeskusta ry (perustettu 2020) ja toiminnanjohtaja Niina Pesonen.

Joonas Hänninen

Varkauden valittu kaupunginjohtaja Joonas Hänninen: ”Hienolta tuntuu…”

Kati Hynninen

Kaupunginhallituksen puheenjohtaja Kati Hynninen: ”Mahtavat fiilikset …”

Lehtevä mies

Satuhahmo Lehtevä mies: ”Oikein positiivisia vaikutelmia jo 27. vuotta…”

Minna-Maria Koistinen

Klovni Elviira eli oikeasti esiintyvä lasten taitelija Minna-Maria Koistinen: ”Varkauden torilla on marraskuun markkinoilla nyt hirvittävän värikästä…”

Heli Sutinen

Vekara-Varkauden festivaalipäällikkö Heli Sutinen: ”Tapahtuman perusti vuonna 1995 Varkauden kaupungin kulttuuritoimisto…”

Kööpenhaminakaan kuin ennen

Kööpenhaminakaan kuin ennen Ydinkeskustan kestävä tulevaisuus -hankkeeseen osallistui kuusi kaupunkia: Jyväskylä, Kouvola, Kuopio, Lahti, Lappeenranta ja Oulu. Pohjoismaiset esimerkit antoivat nostetta. Heidi Torvinen Asiakkuuspäällikkö Heidi Torvisella (Järvenpää) on hyviä vaikutelmia Malmöstä. Juhana Polojärvi Liikenneinsinööri Juhana

Lue lisää »

Ystävänpäivää Kairossa

Ystävänpäivää Kairossa Toiminnanjohtajatapaaminen on perinteisesti ystävänpäivänä. Nyt 2024 Kotkassa. Upouusi Satama Areena huikeine puurakenteineen, Merikeskus Vellamo vakuuttivat, mutta sokerina pohjalta löytyi merimieskapakka Kairo possoineen. Tiina Salonen Satama Areenan toimitusjohtaja Tiina Salonen on ylpeä Kotkan upouudesta

Lue lisää »

Joulukausi käynnistyi Manskilla

Joulukausi käynistyi Manskilla Kouvola oli mukana valtakunnallisessa yhteisjoulunavauksen toisessa aallossa marraskuun lopussa. Kävelykadulle tuli väkeä tuhatmäärin. Pakkanen viilti 10 asteessa, mutta aurinkokin kurkisti. Kati Klaavuniemi Kouvolan Ydinkeskusta ry:n toiminnanjohtaja Kati Klaavuniemi nauttii joulunavauksen kuivasta pakkaskelistä.

Lue lisää »