Ilmoittautumisohje ohjelmineen alla. Huom! Varaa välittömästi yöpymispaikkasi hotellikiintiöstä, koska majoituskapasiteettia rajallisesti. Kaksipäiväinen konferenssi on keskustakehittämisen päätapahtuma Suomessa vuonna 2023. Huippualustajia raikkaine näkökulmineen: Nieminen, Erämaa, Härkin, Lehto, Gustafsson, Hokkanen, Perä-Rouhu, Kurunmäki, Kuusela, Tenhunen…  Yhteensä yli 40(!) käytännön näkökulmaa ja esimerkkiä tulokselliseen keskustakehittämiseen.

ILMOITTAUDU TÄSTÄ LINKISTÄ HETI!

Ensimmäinen konferenssi järjestettiin Kouvolassa jo vuonna 1998. Sen jälkeen on vuosittain kokoonnuttu aina elokuun lopussa. Vuonna 2021 oli Tikkurilassa ja vuonna 2022 Turussa. Nyt 25. kerta järjestyksessään.

Tampereen keskustaihmeitä taustoitetaan ja tutustutaan keskiviikkona päättyen ohjelmalliseen iltajuhlaan kaupungin vastaanottoineen. Torstaina on tutustuminen Lempäälän keskustan oivaltavaan kehittämiseen vierailukäynnein.

Odotusarvona on, että yhteensä 175 iloista keskustakehittäjää osallistuu ympäri Suomeakin: Joensuusta Rovaniemelle, Oulusta Turkuun ja Imatralta Maarianhaminaan.

 

Categories: Ajankohtaista