IMITSI 25 VUOTTA

Imatran kaupunkikeskustayhdistys Imitsi ry perustettiin jo vuonna 1999. Nyt on juhlavuosi. Toiminnanjohtaja Mervi Leinonen kiirehtii keskiviikon iltatapahtumaan, jossa esitellään keskustan tuoreita kehittämissuunnitelmia yleisölle. Tulossa on yhteensä 120(!) innokasta kuulijaa. Useiden esittelijöiden lisäksi paikalle saapuu edustajia mm. päävaltuustoryhmistä, kansalaisjärjestöjä se ennen kaikkea vilkkaita imatralaisia. Oman keskustan kehittäminen ja kehittyminen on lähellä kaikkien sydäntä. Kehittämistyön pohjalla on ideakilpailu ja avoimet työpajat. Idea keskustan paviljongista Inkerin aukiolle on loistokas. Paviljongissa esitellään Imatran teollisuutta, historiaa ja matkailukohteita. Idea Patokorttelista on myös hieno: Majoitustilaa ja turvallinen uimaranta sijoittuu aivan koskenpartaalle. Imatran kosken keskusta on jo ainutlaatuinen, kansallisihmeellinen, yhteistyökykyinen ja erittäin luova. Ja tulevaisuudessa etenkin.

Categories: Ajankohtaista