Kevätkokous ja hallitus kiirastorstaina

 

EKK:n kevätkokous oli 28.3. Kiinteistöliitossa. Valokuvassa vasemmalta oikealle Tynkkynen, Torvinen, Kekkonen, Seppänen, Inkinen, Kölhi sekä Hiltunen, joka toimi kevätkokouksen puheenjohtajana. Hallitus 2023 sai odotetusti yksimielisesti vastuuvapautuksen ja tilinpäätöskin 2023 vahvistettiin ylijäämäisenä. Osallistujia kevätkokouksessa oli läsnä 13 henkilöä sekä vielä lisäksi puolet etänä.

 

Hallitus 2/2024 jatkoi siitä sujuvasti kaikkiaan 20 henkilöllä. Tutkimus- ja kehittämisvastaava Mikko Heikkilä suositteli alkuun lämpimästi televisio-ohjelmaa “Maamerkkien uusi elämä”. Valmisteluvaliokunnan uusi puheenjohtaja Heidi Torvinen antoi tilannekatsauksensa. Vierailija Martti Wilhelms esitteli pienten keskustojen (34 kpl) elinvoimalaskennan tulokset. Mediasivupäivityksestämme kerrottiin yhdessä uudistetun jäseninfoalustamme kanssa.

 

Kööpenhamina-Lund-Malmö -opintomatkan opit kerrattiin. Keskustayhdistyskyselylle ja Tapiolan vuosikonferenssille saatiin evästykset. Suhdettamme uuteen avoimuusrekisteriin myös avattiin: nyt seuraamme tilannetta.

 

Opintomatkalle 5.-7.10. CANMMoS toivottiin enemmän mukaan myös hallitukselaisia (999 e / 1 hh). Jokaista kannustettiin ensin osallistumaan Tapiolan vuosikonferenssiimme 28.-29.8. tavoitteena, että vähintään kaksi osallistujaa jäsenyhdistystä kohden. Konferenssin virallinen aihetunniste on nyt: #CITYkonferenssiTAPIOLAelokuussa

Categories: Ajankohtaista