KÄVELYKONFERENSSI ALKAA NYT KESKIVIIKKONA KELLO 12  

Historiallinen EKK:n ensimmäinen kävelykonferenssi alkaa. Ohjelma: www.kaupunkikeskustat.fi

Osanottajille on jaettu ennakkomateriaalit. Luvassa puoliaurinkoinen syyspäivä. Sateenvarjoja ei todennäköisimmin tarvita, mutta hyvät kävelykengät kyllä.

Kunniajäsenistämme pääsevät osallistumaan: Ukko Laurila, Pekka Timonen, Ilkka Halinen ja Liisa Ilveskorpi.

Jos joku haluaa vielä liittyä iloiseen kävelykonferenssijoukkoon, niin välittömästi yhteys toiminnanjohtajaan puh. 040 555 3462. Hajapaikkoja ehkä jäljellä. Voisi siis onnistua. Huippusäätäkin on luvassa.

HALLITUS KOKOUSTI 23.9.

Hallituksessa käytiin läpi mm. uuden hallituksen 2022 muodostamisperiaatteita, joita oli jo kerrattu etukäteen 15.9. valmisteluvaliokunnassa mm. seuraavasti: Vaalitoimikuntana toimii koko puheenjohtajisto omine lohkoineen (kuten 2020), pyritään välttämään kaupunkikohtaisia ”kaksoismiehityksiä” (kaupunki/keskustayhdistys), tavoitteena on saada hallituskiertoa siten että vähintään noin kolmasosalla vaihtoa, keskustayhdistyksillä on hallituspaikkajaot perustuneet ”länsi”, ”itä” ja ”etelä” jäsennykseen.

Olen kiinnostunut EKK:n hallitustyöstä vuonna 2021?

En ole kiinnostunut?

Miettikää kukin jo tahoillanne ja yhteisöissänne aihetta.

Kestävä kaupunki -ohjelman loppuraportti viimeistellään vielä valmisteluvaliokunnassa. Luvassa erinomaisia yleisiä suosituksia keskustakehittämiseen. Ehdotus annetaan ensin hallitukselle tiedoksi ja julkistetaan sitten medialle.

Hallitus mietti selvitystä sitä, miten yhteisravintolaterassit (Senaatintorin yhteisterassi voitti vuoden 2020 ensimmäisen keskustapalkinnon) ovat nyt yleistyneet.

Ainakin Tampereelle ”kesäkeidas”, Tikkurilassa oli Patio, Kuopion ”Mualiman navassa” yhteisterassi, Turussa Kirkkopuistossa oli yhteisterassi…

 

SYKSYN PÄIVÄMÄÄRIÄ

29.9. Tikkurilan KÄVELYKONFERENSSI

4.10. keskustaTEKOraatikokous kello 10.30-

4.11. hallitus numero 6 kello 10.30-

20.11.- YHTEISJOULU ALKAA

25.11. sääntömääräinen syysvuosikokous

 

 

Pokko Lemminkäinen, tj. / EKK ry, puh. 040 555 346 / pokko.lemminkainen@kaupunkikeskustat.fi, twitter: @PLemminkainen