Ryhmäytyneitä Tikkurilan kävelykonferenssilaisia. Puheenjohtajamme Pekka Vähäkangas etuoikealla kiittelemässä Tikkurilan torialueen kehittämistä, muutamaia päiviä ennen syntymäpäiviään, joista EKK onnittelee näin hienovaraisen postuumisti.

 

ENSIMMÄINEN KÄVELYKONFERENSSI ONNISTUI  

Historiallinen EKK:n ensimmäinen kävelykonferenssi onnistui kauniissa syksyisessä poutasäässä. Palaute on ollut hyvin myönteistä. Ensi vuonna uudestaan näillä opeilla, mutta missä elokuun lopussa?

Kunniajäsenistämme Ukko Laurila ja Pekka Timonen pääsivät osallistumaan. EKK kiittää Johanna Rajalaa ja kaikkia järjestelyihin osallistuneita vantaalaisia. Kaupunginjohtaja Ritva Viljanen avasi kävelykonferenssin kello 12 ja piti vielä iltajuhlassa innostavan juhlapuheen. Tikkurilasta on tuotettu kotisivuillemme (www.kaupunkikeskustat.fi) laajat podcastit sekä myös citycastit. Käypä kuuntelemassa erilaisia näkökulmia. Ja jaa tarvittaessa suoraan omassa yhteisössäsi sosiaaliseen mediaan. Kotisivumme on Suomen keskustakehittäjien huippualusta, josta voi suoraan jakaa erilaisia näkökulmia eri sosiaalisen median alustoihin. Tutustukaa ja hyödyntäkää!

 

Toukokuussa 2021 palkitun Turun paikallisia keskustakehittäjiä nauttimassa Tikkurilan iltajuhlan rennoista tunnelmista: Heini Viljanen, Jenna Kaarela ja Mervi Lehto.

KESKUSTAKILPAILU 2022 SULKEUTUU 15.11.2021

Elävät Kaupunkikeskustat ry julistaa kilpailun vuoden 2022 keskustapalkinnosta. Se on myönnetty jo vuodesta 1999. Kaikki jo voittaneet ehdotukset esitellään yksityiskohtasesti kotisivuillamme (www.kaupunkikeskustat.fi) “historiikki”.

Turku voitti vuoden 2021 keskustapalkinnon vaikuttavillla keskustauudistuksillaan. Kilpailuehdotukset on lähettävä viimeistään 15.11.2021 sähköpostilla pokko.lemminkainen@kaupunkikeskustat.fi (+ kopio kaija.tervala@kaupunkikeskustat.fi).

Kilpailuehdotukset laaditaan yhdelle A4:lle yksipuoleisena (PDF). Siinä kerrotaan mahdollisine valokuvineen ytimekkäästi kilpailuehdotuksen sisältö sekä vahvuudet että hakija/hakijat yhteystietoineen.

Voittaja julkistetaan alkuvuodesta 2022.

Toiminnanjohtaja Heli Järvelä otti vastaan keväisen Turun kattojen yläpuolella keskustapalkinnon 2021.

 

 MUKAAN EKK HALLITUKSEEN 2022?

Olen kiinnostunut EKK:n hallitustyöstä vuonna 2022?

En ole kiinnostunut?

Ilmoita heti, jos et olisi kiinnostunut hallitustyöstä 2022. Ilmoita myös, jos hallitustyömme nyt kiinnostaa sinua tai taustayhteisöäsi alla olevalle vaalitoimikuntamme ko. yhteyshenkilölle:

puheenjohtaja Pekka Vähäkangas (kaupungit ja kunnat) pekka.vahakangas@kuopio.fi

varapuheenjohtaja Kari Luoto (kauppa ja keskusjärjestöt) kari.luoto@pty.fi

varapuheenjohtaja Samuli Kansa (keskustayhdistykset) samuli.kansa@kotkankauppatie.fi

varapuheenjohtaja Harri Hiltunen (kiinteistöt) harri.hiltunen@kiinteistoliitto.fi

valmisteluvaliokunnan va. pj. Tero Lassila (yritykset) tero.lassila@nortecon.fi

Posetiivari Matti Pasanen on persoonallisuus, joka on avannut valtakunnallisia kävelykatuviikonloppuja Suomessa jo vuodesta 2006 Tammisaaressa, jossa on Suomen vanhin kävelykatu vuodelta 1966. Kohta voi alkaa pikkujoulukausi, mutta posetiivinsa voidaan kuulla toukokuun lopussa valtakunnallisen kävelykatuviikonlopun avauksessa Kuopiossa.

 

SYKSYN TÄRKEITÄ PÄIVÄMÄÄRIÄ

2.11. julkistetaan keskustaTEKOkilpailun voittaja/voittajat

4.11. hallitus numero 6 kokoustaa kello 10.30-

15.11. keskustapalkintokilpailu 2022 viimeinen sisäänjättöpäivä

20.11.- YHTEISJOULU ALKAA SUOMESSA

25.11. sääntömääräinen syysvuosikokous

 

 

Pokko Lemminkäinen, tj. / EKK ry, puh. 040 555 346 / pokko.lemminkainen@kaupunkikeskustat.fi, twitter: @PLemminkainen