Turun Ydinkeskustayhdistys ry:n toiminnanjohtaja Heli Järvelä on ollut ideoimassa uutta kampanjaa Suomen keskustoille yhdessä tomerien toiminnanjohtajien kanssa markkinointiryhmänä: Tilla Martikainen Kuopiosta, Samuli Kansa Kotkasta, Sari Hagemeier Hämeenlinnasta, Salla Kytöharju Tampereelta ja Niina Härkönen Savonlinnasta.

 

“KOE KAUPUNKI JA SEN AINUTLAATUINEN KESKUSTA” -KAMPANJA KÄYNNISSÄ

video nähtävissä: www.kaupunkikeskustat.fi   

Kampanjalla halutaan kääntää kuluttajien katseet oman seudun kaupunkeihin ja keskustoihin. Tavoite on rohkaista väkeä viihtymään keskustojen ravintoloissa, kahviloissa sekä paikallisissa kivijalkojen erikoiskaupoissa. Mukana on peräti 19 kaupunkikeskustaa ympäri Suomea:

 Hamina, Heinola, Hämeenlinna, Iisalmi, Imatra, Joensuu, Kotka, Kouvola, Kuopio, Lahti, Lappeenranta, Lohja, Mikkeli, Pori, Rauma, Savonlinna, Tampere, Turku ja Vaasa.

Kampanjailmeessä on puhekuplamainen sydän. Sen monivärisyys kertoo elävästä, monivivahteikkaasta ja kerroksellisesta kaupunkikeskustasta. Tullessaan keskustaan jokainen voi kokea erilaisia asioita.

 

KESKUSTATEKOKILPAILUN 15 EHDOTUSTA…

Historialliseen ensimmäiseen keskustaTEKOkilpailuun tuli upeita ehdotuksia:

Heinola, Helsinki, Hyvinkää, Hämeenlinna, Iisalmi, Imatra, Joensuu, Kangasala, Kotka, Kouvola, Kuopio, Lahti, Lappeenranta, Mikkeli ja Pori.

Ehdotukset ovat jo olleet EKK:n valmisteluvaliokunnan raadin arvioitavana. Ratkaisuja on jo voitu tehdä…

 

VIDEOCLIPPEJÄ ASIANTUNTIJOISTAMME ELI KONSULTEISTAMME

Tämä on vain huippukonsulteillemme. Meillä on EKK:ssa 10 konsulttia eli asiantuntijaa. Ovat kaupunkikeskustasuunnittelun kärkimmattilaisia Suomessa.

Heistä tehdään (EKK productions) kotisivuillemme videoclipit (max 4 min. / konsultti), joissa esittelevät paikan päällä suunnittelemaansa ja toteutettua ajankohtaista keskustahanketta. Toteutus lokakuun puoleen väliin mennessä.

Yhteyttä aiheesta heti tai syyskuun aikana suoraan toiminnajohtajaan pokko.lemminkainen@kaupunkikeskustat p. 040 555 3462.

Sovittu jo viiden asiantuntijan kanssa kuvauskohde ja esittelijä.

 

EKK ON TIEDOTUSKONE?

EKK:n kotisivut www.kaupunkikeskustat on yhdistyksemme “datapankki”.

Milloin vierailit kotisivuillamme viimeksi? Oletko tehnyt jo “Cooperin testin” eurooppalaisista kaupunkikeskustoista? Perustuu EKK:n ekskursioihin vuodesta 2006- alkaen Bilbaosta.

Twitterimme (@EKKry @PLemminkainen) tuottaa ajankohtaista, tiivistä kaupunkikeskustatietoa päivittäin. Oletko mukana, hyödynnätkö, jakeletko yhteisössäsi? Twitteriä hyödynnetään nopeaan avoimeen tiedottamiseen erinomaisesti mm. Helsingin, Joensuun, Järvenpään, Kuopion ja Mikkelin suunnalla.

Kaikki EKK:laiset aktiivisesti mukaan vaikuttamaan!

Sähköinen jäseninfomme jaetaan 20 kertaa vuodessa. On sisäistä viestintäämme omalle jäsenistöllemme. Tämä on info 13/2020 eli syksyllä tulossa vielä seitsemän infoa.

Pokko Lemminkäinen, tj. / EKK ry, puh. 040 555 3462

pokko.lemminkainen@kaupunkikeskustat.fi

twitter: @PLemminkainen  / Elävät Kaupunkikeskustat ry