KESKUSTATEKOKILPAILUN 2020 VOITTO SENAATINTORIN KESÄTERASSILLE

 Maailman ensimmäisen EKK:n keskustatekokilpailun voitti Senaatintorin kesäterassi.

 Oivalluksella oli suuria heijastusvaikutuksia keskustaan ja ennen kaikkea se sai valtakunnallista medianäkyvyyttä. Palkinnonjakotilaisuus uutisoitiin 19.10. noin vartti MTV3:n suorassa televisiolähetyksessä sekä television iltauutisissa.    

 Palkinnon otti vastaan yhdessä pormestari Jan Vapaavuoren kanssa Eija Malin, Peggy Bauer ja Krista Östman. Palkintona luovutettiin symbolinen valkoinen lumilapio. Kilpailussa erityishuomiota: Iisalmi, Kuopio ja Pori. Kts. www.kaupunkikeskustat.fi, jossa mm. podcast pormestari Vapaavuoren haastattelusta.

 

 “SUOMI 103” YHTEISJOULUN AVAUKSEN ALKUUN ALLE KUUKAUSI

Vajaa kuukausi aikaa. Näissä poikkeusolosuhteissa kaupungit toteuttavat sen eri tavalla kuin viime vuonna. Hiljaisen tyylikkäästi, hillitysti ja oivaltavan taitavasti. Joulupukki tulee kuitenkin joka vuosi. Ja onhan meillä joulu joka vuosi. Graafiset tunnukset ja uudistettu videoclippi jaetaan marraskuun alussa.

 

 

Keskustakilpailun 2021 sisäänjättö on marraskuussa 15.11.2020

Reilut pari viikkoa aikaa! Lisätiedot kotisivultamme.

 

JYRKI TARPIOKIN PILVILINNAAN

EKK:n kotisivuilla www.kaupunkikeskustat julkaistaan Pilvi Linna -blogeja. Asuntosuunnittelun tulevaisuustutkija Jyrki Tarpio kertoo näkemyksiään. Käy kurkkaamassa  lähipäivinä. Samalla vastaa barometriin “saisiko Martti huristaa 20 km/h sähköpotkulaudallaan kävelykadulla?”

Twitterimme (#EKKry @PLemminkainen) tuottaa nyt ajankohtaista, tiivistä keskustatietoa päivittäin. Oletko mukana, hyödynnätkö, jakeletko yhteisössäsi?

Twitteriä näyttää jo käyttävän nopeaan avoimeen keskustatiedottamiseensa: Helsinki, Joensuu, Järvenpää, Kuopio ja Mikkeli.

EKK HALLITUKSEEN 2021?

EKK halitus on kokoontunut jo vuonna 2020 viisi kertaa. Vuoden 2021 hallitusta aletaan kohta rakentaa. Vanha toimintaperiaattemme on ollut, että noin kolmasosa hallituksen jäsenistä kierrätetään. Näin halutessaan uudestaan mukaan hallitustyöhön taas mahdollisimman nopeasti.

On pyritty myös välttämään, että kaupungeista ei kaksoisedustusta. “Ikonit” kuten Kiinteistöstöliitto, PTY, Yrittäjäjärjestö, SKKY jne. voivat nimetä itse ehdokkaansa, joiden valinnan on käytännössä syysvuosikokous aina vahvistanut.

Ilmoita heti, jos et ole kiinnostunut hallitustyöstä 2021? Ilmoita myös, jos hallitustyömme nyt kiinnostaa sinua ja taustayhteisöäsi omalle yhteyshenkilö.

puheenjohtaja Pekka Vähäkangas (kaupungit ja kunnat) pekka.vahakangas@kuopio.fi

varapuheenjohtaja Kari Luoto (kauppa ja keskusjärjestöt) kari.luoto@pty.fi

varapuheenjohtaja Samuli Kansa (keskustayhdistykset) samuli.kansa@kotkankauppatie.fi

varapuheenjohtaja Harri Hiltunen (kiinteistöt) harri.hiltunen@kiinteistoliitto.fi

valmisteluvaliokunnan va. pj. Tero Lassila (yritykset) tero.lassila@nortecon.fi

LOPPUVUODEN PÄIVÄMÄÄRIÄ

Hallitus 6/2020 kokoontuu etänä to 5.12. kello 10.30 Teamsillä

La 21.11. Suomi 103 -yhteisjoulunavaukset alkavat ympäri Suomea

To 26.11. EKK:n sääntömääräinen syysvuosikokous kello 10.30-

 

Pokko Lemminkäinen, tj. / EKK ry, puh. 040 555 3462

pokko.lemminkainen@kaupunkikeskustat.fi

twitter: @PLemminkainen  / Elävät Kaupunkikeskustat ry