Vuoden 2019 keskustapalkinnon voitti Tikkurila/Vantaa (kuvassa).

Vuoden 2020 keskustapalkinnon voittaja tiedetään maanantaina 11.5. alkuiltapäivästä.

 

NYT TOUKOKUUSSA 2020 ELINTÄRKEITÄ EKK-MEDIALÄHTÖJÄ

Valmistautukaa nyt jo etukäteen, hyödyntäkää sitten paikallisestikin H-hetkellä, välittäkää myös omille medioillenne ja omiin viestintäkanaviinne tarvittaessa täydentäen omilla päivityksillänne.

Kotisivuillamme on aivan tuoreita äänitaltiointeja eli podcasteja: Kuivalainen, Kölhi ja Ristimäki. Käykääpä kuuntelemassa.

Huom! Kotisivumme (www.kaupunkikeskustat.fi) ovat pääviestintäalustamme. Siellä on kaikki, sieltä löytyy kaikki. Tutustu ja paneudu! Aina vähintään vartin verran kerran kuukaudessa.

 

KESKUSTOJEN LIIKENNEPERIAATTEET SUOSITUS TULEE

Nyt viikonloppuna tulee valtakunnallisesta mediasta ulos “keskustan liikenneperiaatteet” -suositus. Se tulee näkyviin tulee myös kotisivuille ja jaetaan jäsenistön käyttöön sen jälkeen ja jatkomedioidaan myös.

 

KESKUSTAPALKINTO 2020 MAANANTAINA 11.5.

Maanantaina 11.5. julkistetaan voittajakaupungissa hieman yllätyksellinen Keskustapalkinto 2020. Mediatiedote jaetaan myös jäsenistön käyttöön hyödynnettävksi.

 

ELINVOIMATULOKSET ULOS JO 22.5.(!)

Keskustojen elinvoimalaskentojen valtakunnalliset tulokset julkaistaan Huom! jo perjantaina 22.5. alkuperäisen toimintasuunnitelman 2020 mukaan.

Lisätietoja martti.wilhelms@salokorpi.com puh. 050 538 4334.

Poiketen edellisestä infosta  6/2020, on tarkoituksenmukaista jo julkistaa toukokuun aikana koska on odotettavissa, että ravintolat aukeavat taas kesäkuun alussa.

Näin voimme julkistaa ajankohtaisinta elinvoimatietoa keskustoista.

 

TWITTER ON TUORETTA AMMATILLISTA YHTEISÖVIESTINTÄÄMME

Noin kuukauden on toiminnanjohtaja (@PLemminkainen) tviittaillut keskustakehittämisestä jo noin 30 kertaa, puolet on kuvallisia. Oletko tutustunut? Amerikan presidentti käyttää myös tätä yhteisökanavaa.

Olisi suotavaa, että jokainen jäsenistöstämme tulisi mukaan tviittailemaan. Toiminnanjohtaja avaa keskustelua keskustakehittämisestä pari kertaa viikossa hyödyntäen EKK:n konferensseja, seminaareja, opintomatkoja jne.

Mitä useampi keskustakehittäjä liittyy aktiivisesti mukaan, sitä enemmän EKK saa ammatillista vaikuttavuuta keskustakehittämisessä Suomessa. Kaupungistuminen kiihtyy, keskustoissa on kaupunkien tulevaisuus.

Kohti elävämpiä ja elinvoimaisempia keskustojan, kunhan päästään koronaputkesta ulos!

Pokko Lemminkäinen, tj. / EKK ry, puh. 040 555 3462